Tapahtumia

#
Mittavan lapsi- ja nuorisotyön onnistumiseksi tarvitaan myös työpaja-tyylisiä kokoontumisia joissa voidaan jakaa kokemuksia, suunnitella toimintaa sekä oppia ajankohtaisia toimintaohjeita. Vapaa-ehtoiset ohjaajat kokoontuivat avoimin mielin juuri tällaiseen inspiroivaan tilaisuuteen lokakuussa.
#
Iloiset äänet valtaavat pukuhuoneet, kun lapset näkevät taas toisensa ja innosta puhkuen rientävät liikuntasaliin. Lapsilla on valtavasti energiaa ja moni jo kyselee ohjaajilta mitä tänään tehdään.
#
Perjantai-iltana 18 iloista tyttöä ja kerhon ohjaajat suuntasivat matkansa kohti Sysmän nuorisoseurantaloa. Edessä oli viikonlopun mittainen jokavuotinen tyttökerhon päätösretki.
#
Poikakerhon 7-12 vuotiaat pojat tekivät heinäkuun viimeisenä viikonloppuna retken Rankisen partiokämpälle Hollolaan.
#
Ystäviä Suomesta ja eri puolilta Eurooppaa, jopa Australiaa myöten, kokoontui 23.-24.6.2017 Lahden Metsolaan rakentumaan Jumalan Sanasta ja samalla juhlimaan Suomen suvea, keskikesän valon juhlaa.
#
Lahden pyhäkoululaiset tekivät mukavan junaretken Pikku-Jumbolla Salpausselän seisakkeelta Heinolaan 11. päivä kesäkuuta.
#
Tänäkin vuonna osa DKM-Suomen nuorisojoukosta osallistui Brunstadilla, Tönsbergissä järjestettävään pääsiäisleiriin. Suomesta 35 nuorta matkusti yhdessä kilpailemaan leirin turnauksiin kahdella eri joukkueella; tyttöjen lentopallojoukkue ja poikien jääkiekkojoukkue.
#
Vappusiivous Kaivopuistossa oli hieno varainhankintapäivä seurakuntamme jäsenille. 
#
Kirkkonummella järjestettiin musiikkiaiheinen viikonloppu, jonne oli kutsuttu kaikki musiikista kiinnostuneet seurakunnan nuoret. Teemana oli soittotaidon edistäminen eri soittimilla ja musiikkiharrastuksen kipinän vahvistaminen, etenkin uusien soittajien parissa.
#
Hallin käytävillä käy taas pöhinä, kun 10-18 vuotiaat tytöt ja pojat valmistautuvat viikottaisiin lätkäpeleihin. Pelaajia saapuu paikalle Lahdesta ja Kirkkonummen suunnalta yhteensä 30:n molemmin puolin riippuen seurakunnan muusta toiminnasta.