Marraskuinen märkä ja pimeä ilta ei tälläkään kertaa estänyt tätä porukkaa hymyilemästä, sillä viikon kohokohta oli käsillä. 15 innokasta tyttöä saapuivat hallille, valmiina illan lentopallotreeneihin. Osa tytöistä on aloittanut tänä vuonna, osa on pelannut jo useamman vuoden, ja joukkoon kuuluu muutenkin laidasta laitaan eri persoonia.

Leikkisän alkulämmittelypelin jälkeen tehtiin muutama hyppyharjoitus. Pyrimme joka treeneissä tekemään joitain harjoituksia, ja lopuksi saaman hyvät pelit. Pelissä kaikki pääsevät aidossa pelitilanteessa harjoittelemaan opittuja asioita ja kokemaan onnistumisen iloja. Tavoitteenamme on sellainen ilmapiiri, että kaikki uskaltavat yrittää ilman paineita. Välillä kuitenkin sattuu yhtä ja toista, ja niinpä saatamme löytää itsemme, niin tytöt kuin valmentajatkin, lattiatasolta nauramassa vatsamme kipeiksi.

Meille lentopallo on enemmänkin kuin vain urheilua. Samalla kun tavoitteenamme on kehittyä lajissa, pääsemme viettämään aikaa parhaiden ystäviemme kanssa. Joukkuehenki on erittäin olennainen asia, jos pyrkii turnauksissa palkintopallille, ja siksi panostammekin joukkuehenkeen ja ilmapiiriin aina ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Vaikka kehittyminen on mielekästä, on kaikista tärkeintä kuitenkin se, että kaikilla on hauskaa. Jokaisen tulee tuntea itsensä tärkeäksi osaksi joukkuetta ja viihtyä jokaisissa treeneissä.

Tapanamme on kokoontua vielä treenien jälkeen jatkamaan iltaa jonkun luona. Naurulla ei ole rajaa, kun vatsat täynnä pizzaa ja kakkua vaihdoimme kuulumisia, kerroimme tarinoita ja katselimme vanhoja kuvia. Kaikki hauska loppuu kuitenkin aikanaan, niin myös tämä ilta. Jäämme innolla odottamaan taas ensi viikon tunnelmia!