Lähes 4000 nuorta 27:stä eri maasta kokoontui vuoden päätteeksi kauan odotetulle aktiviteettileirille Brunstadille, Oslonvuonon rannalle Norjaan. Suomesta osallistujat - nuoret ja ohjaajat - lähtivät tapaninpäivänä, täynnä intoa ja suurin odotuksin.

Pettymään ei jouduttukaan, vaan perillä odotti kymmenien vaihtoehtojen valikko tekemistä, urheiluturnauksista piirtämiseen, pelaamiseen ja kiipeilyyn. Lisäksi tarjolla oli alueita rentoon ajanviettoon pelihallin, erilaisten seurapelien ja pienen purtavan kera.

Aktiviteetit ja turnaukset olivat erinomaisesti järjestettyjä ja kilpailut sujuivat hyvässä ja kannustavassa hengessä. Nuorilla oli hyvä tilaisuus tutustua uusiin ystäviin eri puolilta maapalloa, sekä tavata vanhoja tuttavuuksiaan mieliharrastustensa parissa tai uusia aktiviteetteja kokeillen. Nuorisotyössämme painotetaan sitä, että kaikilla tulisi olla mielekästä tekemistä ja hyvä olla. Siihen olikin todella panostettu.

Iltaisin kokoonnuttiin yhteen kuulemaan Jumalan sanaa ja nauttimaan muun muassa musiikkiesityksistä ja muista mukavista ohjelmanumeroista.

Aktiviteettileirin päätteeksi oli hieno juhla, ja yhdessäolo jatkui jokavuotisella uudenvuoden kokoontumisella, jonne kaikenikäiset saapuivat rakentumaan hengellisen sisällön äärelle. Pariin päivään mahtui useita kokouksia ja paljon vapaata yhdessäoloa. Tilaisuus huipentui hienoon uudenvuoden juhlaan, jonka jälkeen saimme seurata urheiluturnausten finaaliottelut. Tunnelma oli katossa täpötäysien katsomoiden kannustaessa jäällä ja muilla pelikentillä pelaavia nuoria. Upean ilotulituksen jälkeen ja vuoden vaihduttua nuoret kokoontuivat vielä hauskaan ja innostavaan nuortengaalaan.

Kotimatkalle lähdettiin haikeina mutta onnellisina, täynnä toivoa alkaneen vuoden suhteen. Usean nuoren suusta kuuli, etteivät he voisi kuvitella parempaa päätöstä vanhalle vuodelle ja alkua uudelle.

Edellinen julkaisu
Seuraava julkaisu
Liittyvät julkaisut