Normaalista paikallisesta perjantaikokoontumisesta poiketen kokoonnumme noin kerran kuukaudessa yhdessä Lahden ja Kirkkonummen nuorten kanssa.

Alkuun pidämme lyhyehkön kokouksen, jossa saamme innostusta ja vahvistusta uskollemme, voimaa arkipäivän koitoksiin. Hyvä ruoka, pelit ja muu hauska kuuluu toki myös asiaan, jotta jokainen nuori kokisi viihtyvyyttä.
 
Tänä perjantaina kokoontuminen pidettiin sään suosiessa ulkoilmatiloissa Lahdessa. Kuulimme nuortenkokouksessa muun muassa siitä, kuinka usealla on melko pitkä kesäloma, ja miten onkin tärkeää tietoisesti käyttää päivät oikein. Arjen kiireet unohtaen voikin viettää aikansa esimerkiksi opetellen ottamaan muut paremmin huomioon. Voisinko ilahduttaa ystävää tai esimerkiksi auttaa äitiä kotitöissä? Mahdollisuuksia on rajattomasti! Kun päättää huomioida muut ihmiset ympärillään omien tarpeidensa edelle, tulee takuuvarmasti siitä itse iloiseksi.
 
Iltaa jatkui rennosti grilliruoan ja lentopallon merkeissä. Lukuisista hyttysistä huolimatta oli taas mukava nähdä tuttuja kuluneen viikon jälkeen.