Yksi vuoden ehdottomista kohokohdista on ohi tältä kertaa. Tätä viikkoa oli todellakin odotettu!

Unohtumaton viikko parhaiden ystävien seurassa maailman parhaassa paikassa. Viikko täynnä yhteyttä tuhansien toisten nuorten kanssa, toimintaa ja rakentumista, minkä jälkeen Suomeen palasi joukko kiitollisia nuoria!

Tänä vuonna Påskecampissa oli 40 eri toimintamuotoa, joista sai valita mieleisensä. Iltaisin oli järjestettyä ohjelmaa salissa, muun muassa IFront-ilta, nuortenkokous, show-ilta ja huikea päätösjuhla. Myös seurakunnan johtaja oli paikan päällä ja osallistui iltaohjelmiin salissa nuorten iloksi!
 

Alla muutaman nuoren kommentteja unohtumattomasta viikosta Brunstadilla:

1. Mihin toimintaan osallistuit viikon aikana?

2. Mikä jäi viikosta päällimmäisenä mieleen? Mikä oli parasta?

3. Minkä takia mielestäsi on tärkeää priorisoida nämä campit? Miksi tällaiset campit ovat niin tärkeitä?

 

Poika, 16v

1. ProBackMusic

2. Siisti meininki, ystävät. Parasta oli nähdä kavereita, jotka ovat eri puolilta maailmaa.

3. Ne on ihan parhaita. Siellä on paras yhteys. Älyttömän siistejä. Siellä on kaikki.

 

Poika, 15v

1. Jääkiekko

2. Jääkiekkoturnaus ja illat Kåren kanssa. Koko camppi.

3. Koska ne ovat mukavia ja rakentavia. No koska ne ovat rakentavia ja kivoja tapahtumia muiden   ystävien kanssa.

 

Poika 19v

1. Jääkiekko

2. Päällimmäisenä mieleen jäi vahvistavat kokoukset illalla, erityisesti IFront.

3. Campit on suunnattu nuorille, joten iltaisin asiat otetaan esille eri tavalla jolloin nuorten on helpompi ymmärtää. Tänä vuonna oli paljon esimerkkejä eri tilanteista, jolloin pystyin itse tunnistamaan itseni ja asiat tulivat aivan uuteen valoon.

 

Tyttö, 24v

1. Olin lenistyttöjen mukana kattomassa pelejä

2. Varmaan ainakin se et saatiin olla koko viikko yhdessä, kaikki matkat ja silleen. Se on mun mielestä aina parasta, kun joka päivä näkee muita nuoria. Ja tietysti ne illat oli ihan huippuja. Mieletöntä nähdä miten paljon panostetaan siihen, että me nuoret saadaan kaikki apu mitä me tarvitaan omaan elämään.

3. Onhan tollanen camppi ihan mieletön mahdollisuus oppia tuntemaan ja saada parempi yhteys muiden kanssa. Ja niinku joku sanoi et on hyvä tulla Brunstadille ”mittaamaan omaa lämpötilaa” et oonko mä vielä yhtä innokas ja aktiivinen kun mitä me nähdään meidän esikuvissa. Ja kun näkee, miten moni on järjestämässä tällaisia mielettömän isoja tapahtumia meille, niin saa myös lisäintoa olemaan itse aktiivinen seurakunnan toiminnassa täällä kotona.

 

Tyttö, 22v

1. Lätkä

2. Vakavuus siitä, että elää oman kutsumuksen arvon mukaisesti. Saada yhä suurempi rakkaus muita kohtaan, niin että itsestä olisi enemmän hyötyä kuin haittaa.

3. Siellä todella tapahtuu. Se on vaan jotain niin mieletöntä missä saadaan olla mukana, että kaikkien pitäisi priorisoida nämä. Näkee ystäviä, joilla on samat haasteet ja voi luoda uusia ystävyyssuhteita.

 

 

Liittyvät julkaisut