Ruokaa, mukavaa yhdessäoloa, pelailua, elokuvien tekoa, urheilua, illanistumista ja rakentumista. Kaikkea tätä on poikien aktiviteettiryhmä. Kaikille mieluista tekemistä ja yhdessäoloa.

Illat noudattavat yleensä samaa kaavaa, aluksi aloitetaan yhteisellä rakentumisella joka on useimmiten jokin filminpätkä tai artikkeli. Tätä seuraa illan pääaktiviteetti, joka on milloin mitäkin nuorille pojille mieluisaa tekemistä. Illan vielä kruunaa yhteinen ruokailu ja illanistuminen tai jos oikein lykästää niin vaikkapa saunominen.

Viime viikkoina olemme touhunneet maanantain kunniaksi esimerkiksi koripallon, jääkiekon ja megazonen merkeissä. Olemme katsoneet elokuvia ja jääkiekkoa yhdessä, sekä viimeisenä muttei vähäisimpänä tehneet lyhytelokuvan, jossa kaikki pääsivät näyttelemään sekä kokeilemaan kuvaamista. Oli aktiviteetti mikä tahansa on nuoriso aina viihtynyt ja vaikka ennakko-odotukset eivät ole aina olleet huipussaan, niin illan päätteeksi ovat kaikki poistuneet hymyssä suin.

Aktiviteettiryhmien tarkoitus on antaa 13-17 -vuotiaille nuorille hyviä virikkeitä  ja kasvattaa keskinäistä yhteishenkeä, missä se on onnistunut uskomattoman hyvin. Mentorit ovat aina paikalla hyvässä hengessä ja luovat hyvää ilmapiiriä.


Aksel ja Thomas
 

Edellinen julkaisu
Seuraava julkaisu