Yhdistyksemme joulujuhlaa vietettiin vuokratussa lahtelaisen koulun juhlasalissa, koska omaan saliimme emme kaikki enää mahdu. Juhla osui 3. adventtisunnuntaille. Väki saapui puolenpäivän jälkeen koululle ja juhla alkoi perinteisesti joulupuurolla. 

Ohjelman alkuun kuultiin nuorten tyttöjen aktiviteettiryhmän esitys ”Maa on niin kaunis” -kappaleesta. Sitä seurasi puheita. Kuultiin muun muassa siitä että erityisesti joulun aikaan meidän tulee olla muille avuksi ja siten olla mukana tekemässä joulusta hyvää ja siunattua aikaa kaikille. Jouluevankeliumissa ylistetään Jumalaa, jolla on hyvä tahto ihmisiä kohtaan (Luuk. 2:14). Myös meidän tulee osoittaa hyvää tahtoa ihmisille, joita kohtaamme. Kuulimme yhdeltä pyhäkoulun vetäjältä asioita, joita lapset olivat sanoneet kun oli kysytty mitä hyvää voi tehdä eri ruuminosilla. Vastaukset olivat yksinkertaisia, mutta niin hyviä esim. suulla voi sanoa hyviä sanoja ja hymyillä, käsillä voi auttaa ja antaa.

Vanhemmat pyhäkoululaiset vetäjineen olivat valmistelleet esityksen jouluevankeliumista. Pienet näyttelijät olivat taitavia ja loppuun kaikki pyhäkoululaiset lauloivat ”Enkeli taivaan”. Hengellisen osuuden loppuun nähtiin nuorempien pyhäkoululaisten tanssiesitys. 

Sitten ohjelmassa oli leikkejä lapsille, muun muassa pakettileikki ja villasukkaralli, joita muutkin seurasivat mielellään.  Joulupukki vieraili leikkien lopuksi tuoden pienet lahjat kaikille lapsille. Loppuun oli juhlava ja monipuolinen buffet tarjoilu; juustopöytä, jouluisia kakkuja, kinkkua, ja muita suomalaiseen jouluun kuuluvia herkkuja.

Edellinen julkaisu
Seuraava julkaisu