Helmikuisena sunnuntaiaamuna Lahden kokoussalille alkoi kerääntyä kaikenikäisiä seurakuntamme jäseniä, etenkin perheitä. Tiedossa oli taas kauan odotettu ja jo perinteeksi muodostunut talvipäivä!

Ohjelma alkoi varsinkin lapsille suunnatulla kokouksella, jossa kuulimme Jumalan sanaa. Aiheena oli monille tuttu raamatunpaikka Luukas 6:31: Niin kuin te tahdotte ihmisten tekevän teille, niin tehkää tekin heille. Kuulimme monta hyvää esimerkkiä, siitä kuinka voimme vilpittömästi tehdä hyvää ympärillämme oleville ihmisille. Lapset saivat halutessaan todistaa lopuksi ja moni ilmaisi halunsa olla hyvä ja kiltti muita kohtaan.

Kokousta seuranneen ruokailun jälkeen siirryimme ulos. Ulkona lapsille oli järjestetty mielenkiintoisia leikkejä, hienoja pulkkamäkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Leikeissä olivat mukana tutut pelihahmot, jotka varmasti jäivät lasten mieleen. Päivän aikana oli erilaisia leikkimielisiä kilpailuja kaikenikäisille lapsille, miksei vanhemmillekin. Pulkkamäessä kisattiin siitä, kuka oli nopein ja oli myös mm. pulkanvetokilpailu. Lapset olivat iloisia saadessaan viettää talvipäivää parhaiden kaveriensa kanssa. Myös lämmin kaakao tulipadan ääressä oli varmasti monelle mieluisa asia mäenlaskun jälkeen. Illalla lämmitettiin sauna, jonne saivat halukkaat mennä lämmittelemään ulkoilupäivän jälkeen.

Märästä säästä huolimatta lapset viihtyivät hyvin ulkona ja kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut ja mukava!

 

Liittyvät julkaisut