On sunnuntai-ilta. Tajuat, että huomenna on maanantai ja sinulla on kasa läksyjä tekemättä huomiseksi. Kello on jo paljon ja aamulla on aikainen herätys. Mutta sitten saat viestin kännykkäsi: ”Hei tytöt! huomenna Pinterest-illassa ohjelmassa…” Maanantai ei ehkä sittenkään kuulosta niin pahalta.

Maanantaisin saamme viettää aikaa yhdessä parhaiden ystäviemme kanssa Pinterest-illoissa. NIiihin saamme inspiraatiota Pinterest-nimisestä sovelluksesta, josta ryhmän nimikin sai alkunsa. Illoissa olemme saaneet kokeilla kaikenlaista aina kakkujen koristelusta nikkarointiin. On hauskaa välillä mennä omien mukavuusalueiden ulkopuolelle, ja tytöiltä löytyy jatkuvasti uusia taitoja, joista he eivät ehkä itsekkään aikaisemmin tienneet.

Ryhmän tavoitteena on järjestää tytöille mielekästä tekemistä, ja samalla luoda yhteishenkeä tyttöporukassa. Haluamme myös luoda rennon ilmapiirin, jossa kaikki saavat olla vapaasti omia itsejään. Iltojen lopuksi saamme aina kuulla Jumalan sanaa, josta saamme voimaa arkipäivään.

Teimme pienen kyselyn, jossa selvisi, että ryhmän tavoite on toteutunut. Parasta tyttöjen mielestä illoissa on ystävien kanssa oleminen ja uuden kokeileminen. Parhaiten mieleen jääneitä kertoja ovat olleet megazone ja kukka-asetelmien tekeminen, joita useimmat eivät olleetkaan tehneet aikaisemmin.

Jonna ja Silje

Liittyvät julkaisut