Illan hämärtyessä menimme kaikki vielä ulos iltakävelylle tuulettumaan. Kävimme muun muuassa katsomassa lehmiä, mikä tietysti oli kaupunkilaislapsille oma kokemuksensa.

Perjantai-iltana 18 iloista tyttöä ja kerhon ohjaajat suuntasivat matkansa kohti Sysmän nuorisoseurantaloa. Edessä oli viikonlopun mittainen jokavuotinen tyttökerhon päätösretki.

Lauantain ohjelmaan kuului ohjaajien järjestämä rastirata, mikä toteutettiin nuorisoseurantalon läheisyydessä. Tytöt jaettiin pieniin ryhmiin ja kaikki ryhmät suorittivat rastit todella hienosti. Tämä rastirata ei ratkennut nopeudella vaan hyvällä yhteistyöllä. Pilvinen sää ei harmittanut ketään kun tytöt kannustivat toisiaan innostuneesti rasteilla. Kaikkien suoriuduttua kunnialla maaliviivalle siirryimmekin nauttimaan maittavaa päivällistä. 

Ruokailun jälkeen uimaranta kutsui. Uimista oli odotettu koko päivä ja paarmoista huolimatta uimarannalla viihdyttiin pitkään.

Palattuamme majapaikkaamme alkoi iltaohjelmaan suunniteltu tunnelmallinen juhla. Illan teemana oli: "Voin säilyttää ilon". Kuulimme kuinka helposti voi tulla kateelliseksi kun jollakin toisella on eri kykyjä kun itsellään. Vertailemisen sijaan voimme löytää mitä itse voisimme tehdä jotta muilla olisi hyvä olla. Jumala on luonut  jokaisen meistä juuri sellaisiksi kuin olemme, ja olemme kaikki Jumalalle erityisen tärkeitä. Juhlan ohjelmassa oli useita kivoja leikkejä, laulua ja tyttöjen omia näytelmiä.

Illan hämärtyessä menimme kaikki vielä ulos iltakävelylle  tuulettumaan. Kävimme muun muuassa katsomassa lehmiä, mikä tietysti oli kaupunkilaislapsille oma kokemuksensa.

Sunnuntaiaamun sarastaessa pakkasimme tavarat autoihin ja siivosimme yhdessä paikat kuntoon. Päätimme aurinkoisen sään vuoksi poiketa vielä toistamiseen uimarannalle. Kotimatkalla tutustuimme Pulkkilanharjuun ja Vääksyn kanavaan ja päivä kului mukavasti hyvässä seurassa. Nautimme vielä paikallista pizzaa ja mahtavat jäätelötuutit mitä ihanimmassa kesäsäässä.

 

Liittyvät julkaisut