Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna oli jokavuotisen tyttökerhoretken aika, teemana tällä kertaa “Puhdas sydän”.

Tällä kertaa majapaikkana toimi Mäntsälässä sijaitseva, partiolaisten ylläpitämä Käpypirtti. Saavuimme perille hyvissä ajoin perjantai- iltana, vaikkakin osa autoista pienten mutkien kautta. Illalla oli hyvin aikaa tutustua majapaikkaan ja pelailla yhdessä. Yhteinen ohjelma aloitettiin ”retkikasteella”, jolla testattiin tyttöjen rohkeutta (ja kärsivällisyyttä...)


Lauantaiaamuna pakkasimme aamupalalta eväät mukaan ja lähdimme kohti Pajulahden kiipeilypuistoa. Kiipeilypuistossa käyntiä tytöt olivat toivoneet jo pitkään. Puiston ohjaajien opastuksen jälkeen, ja testiradan suoritettuamme, hajaannuimme pienissä ryhmissä kiipeilemään puihin rakennettuja ratoja pitkin. Ratoja oli eri vaikeustasoisia ja kukin ryhmä kiipeili itselleen sopivilla radoilla. Hurjimmat kiipeilivät jopa puiston korkeimmat ja vaikeimmat radat!


Lopen uupunut joukko saapui majapaikkaan lauantain alkuillasta. Vuorossa oli saunomista ja kauan odotettu päivällinen. Illalla pidettiin lyhyt kokous nuotion ääressä. Kokouksen jälkeen grillattiin makkaraa sekä paistettiin vaahtokarkkeja. Monet innostuivat keräämään mustikoita lähimaastosta. Ilta jatkui sisällä, lautapelien merkeissä. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen ei ollut vaikeuksia saada unen päästä kiinni!
Sunnuntaina oli aika pakata autot ja siivota mökki. Emme kuitenkaan heti suunnanneet kotiin, vaan piknikille ja uimaan. Lämpimän viikonlopun päätteeksi oli uimaretki paikallaan! Rannalta lähdimme kotimatkalle, osa Kirkkonummea ja osa Lahtea kohti. 


Erityisen mukavaa viikonlopussa oli olla yhdessä ja tutustua toisiimme vielä vähän paremmin! Kiitos vielä kerran retkestä!
 

Liittyvät julkaisut